Massage

Ontspanning

Ontspannings-massage

Tijdens een 30 of 60 minuten durende ontspannings-reis verzacht je steeds meer en laat je letterlijk oude spanning los. Even niks hoeven, even helemaal zijn met of zonder muziek, laat je even helemaal los… steeds meer en geef je je over aan het moment. Door de juiste aanraking met verschillende massage-olieen eventueel ook persoonlijk gemengd en  afgestemd op jou zal mijn aanraking je weer op- of ontladen en stap je met een glimlach weer van de bank.

Lomi-lomi-massage-ritueel

Tijdens dit hawaaiaanse massage-ritueel komt de yin-energie weer meer tot stromen. Middels lange strijkende bewegingen van mijn handen en onderarmen voel je het net als de golven in de zee door je lichaam stromen. Met elke strijking ontspan je meer en kan je je steeds meer overgeven aan de golvende bewegingen over je hele lichaam. In 90 minuten wordt je hele lichaam zowel van de achter- als ook van de voorkant gemasseerd en je opent en verzacht steeds meer, lichamelijk en ook energetisch. Het is een feest om te ervaren en ook voor mij om te geven.

Klank-schaal-massage

Tijdens een klank-schaal-massage zal ik de schalen om je heen of op je lichaam plaatsen en zacht tot trilling brengen. Je voelt letterlijk hoe je door de klanken steeds meer los-trilt. Loslaten van spanning en weer verzachten middels klank en vibratie is de intentie van deze mooie massage, die je 90 minuten mee-neemt op jouw reis.

De natuur geeft mij ontspanning, verzachting, verstilling en snel een glimlach in mijn                                                                              gezicht en in mijn hart.

Lymfedrainage

Als oedeem-therapeute verwen ik je graag met een lymfedrainage. In overleg kom ik bij jouw thuis als je beperkt mobiel bent. Dit kan ook gecombineerd worden met een cranio-sacrale therapie om nog dieper en bewuster contact te maken met jouw lichaam. Ik wordt niet meer vergoedt als oedeem-therapeute, maar wel als cranio-sacraal-therapeute uit je aanvullende paket. Vraag even naar de mogelijkheden.