Cranio

Wat is cranio-sacrale therapie?

Middels zachte aanraking nodig ik je uit om je lichaam te voelen en te ervaren. Vast zittende spanning, energetische of emotionele blokkades beginnen te verzachten en op gegeven moment op te lossen. Je voelt dit fysiek als warmte, pulseren, tintelen op een plek van aanraking, maar ook elders in je lichaam. Want…. alles staat met elkaar in verbinding.

Door mijn studie als cranio-sacraal therapeute en mijn background als fysiotherapeute en yogadocente verbindt ik mijn anatomische en fysiologische kennis met het wonder van voelen en waarnemen….. van ervaren.

Voor mij staan lichaam, geest en ziel in direkt contact met elkaar en via de cranio-sacrale therapie heb ik eindelijk de weg gevonden om deze verbinding ook duidelijk te ervaren. Graag wil ik je meenemen om deze ervaring met mij te delen en te ervaren hoe fysiek oude overtuigingen zijn en letterlijk in je lijf beklijven.

En er is meer dan dat.

Je kan de cranio heel fysiek gebruiken om lichamelijke klachten als verspanningen, schouder-nek-klachten, tinitus, a-specifieke rugklachten, hart-ritme-stoornis, disfunctie van een orgaan, long-Covid etc. te verheven.

En via het lichaam kan je dus ook het zenuwstelsel uit oude stress-standen weer naar een normale ontspannende manier van werken brengen om zo overprikkeling, stress, burn-out, angst en paniek te transformeren.

Ik zie ziekte dus ook niet als iets wat weg moet, maar als een disbalans in je lichaam. Deze roept om je aandacht om je bewust te worden van oude manieren van doen en denken, die je weg hebben gehaald uit je midden, uit je BLIJ en VRIJ.

Met elke sessie weer een stukje meer naar een volledig jij.

Gezondheid is niet de afwezigheid van klachten of symptomen. Gezondheid is vitaliteit, blij zijn, helder denken, sprankelen en heerlijk lekker in je vel zitten. En als dat niet zo is, dan wordt je gevraagd om te voelen en waar te nemen, wat er wringt.

Ik help je daar graag mee!

Meer informatie vindt je bij de Nederlandse Cranio Sacraal vereniging

Voetreflexmassage Nieuw Vennep | Hands2Happiness ...