Welkom!

Welkom op mijn site. Fijn om je hier te ontmoeten. Struin lekker rond en kijk, waar ik zoal mee bezig ben: yoga, cranio-sacrale therapie en ontspannings-massage in de praktijk “kleine stilte” en ook op verschillende andere locaties zoals Koersel (B) en Schoorl.

De “Kleine stilte” is mijn woon- en werk-plek op de Biotoop in Haren. Het is een plek in de natuur, onder 3 eikenbomen aan de kant van de Hortus. Een plek van rust en verstilling en tevens ook de naam voor mijn praktijk voor cranio-sacrale therapie.

Deze verstilling deel ik graag met jou. Even zakken, even niks hoeven, even van mind naar body, even weer voelen en ontladen, weer verbinding maken met jezelf, rust, vrede en vertrouwen in deze intense tijden. Even?…. of steeds vaker, langer en dieper?

Een cranio-sacrale therapie-sessie, ontspannings-massage, lomi-lomi-massage-ritueel, yoga-les, klank-schalen-massage, fysiotherapeutisch -, oedeemtherapeutisch-advies of een combi van …. alles is mogelijk. Ik zal mijn expertise afhankelijk van jouw hulpvraag samen met jouw afstemmen om een antwoord op je vraag te vinden.

De “Kleine stilte” is nu ook in Belgie open. Sinds maart 2023 biedt ik mijn aanbod ook in Koersel aan. Aan het einde van de straat, langs de bosranden met uitgestrekte weilanden vindt je mijn tweede cranio-paradijsje. Voor meer info kijk op “Kleine stilte in Koersel”.